fredag 26. juli 2013

En "flat" dag: Vikingtour dag 7

Da var vi jammen kommet til siste etappe av Vikingtour. Dagens etappe tok oss fra Lom til Beitostølen over Valdresflye. Jeg kaller etappen flat i anførselstegn fordi den bare hadde 1571 høydemeter å klatre, og det er faktisk ganske lite til Vikingtour å være.
Høydeprofilen på dagens etappe fra Lom til Valdresflye.

 Det ble uansett nok en etappe i finvær, og været skal visstnok ikke ha vært bedre under Vikingtour siden 2006. Vi har med andre ord vært temmelig heldige. Her på Beitostølen har vi nå fått innlosjert oss på  hotell og fått smake på en øl, som vi synes vi har fortjent nå. I kveld er det bankett, deretter setter vi kursen hjem for noen dager med treningsfri.
Da har vi hengt fra oss sykkeltøyet for denne gangen.

Det har vært et eventyr å være med på, vi har hatt selskap av veldig mange andre trivelige syklister, og vi har sett noen av de vakreste stedene landet vært har å by på i det flotteste været vi har kunnet forestille oss. Vi satser på å komme tilbake med en oppsummering straks vi har kommet oss hjem, akkurat nå er vi nemlig fortsatt ganske slitne. Når det er sagt så hadde både Marianne og Tom Atle veldig gode bein i dag, hvem skulle trodd det?

Målgangen var plassert særdeles idyllisk rett ved Bygdin. Ta en titt HER for et stort panoramabilde fra målgangen (OBS: Flash, fungerer ikke om du har Apple-produkter. Zoom ut og inn ved hjelp av kontrollene nederst, og dra deg rundt i bildet ved å klikke og dra i det).

2 kommentarer: