søndag 7. juli 2013

Bratte dager

Da har vi besøkt Lærdal og Lom for å sjekke ut deler av traseen til Vikingtour. I løpet av fem dager har vi kjørt like mange tusen høydemetre, og vel så det. Hva kan vi si? Joda, det blir mye bratt oppover, det er helt klart, og etappen som går opp til Juvasshytta blir i særklasse med mange partier med opptil 18% stigning og målgang på 1800 moh. Cluet er imidlertid at denne etappen kommer på den nest siste dagen, etter å ha kjørt Sognefjellet først.

Ved siden av å ha kjørt en del i oppoverbakke så er vi atter en gang stumme av beundring for hvor vakkert landet vårt er, og heldige med været var vi under dette oppholdet. Det krysser vi fingrene for at vi er når rittet går av stabelen også.

Marianne nær toppen av Aurlandsfjellet.

Treningsmessig har dette vært en super uke, og vi har notert oss personlige rekorder på wattmålinger denne uka over. Begge to satte ny 20 minutters pers i går da vi kjørte en hard intens bakke fra Vågåvannet opp mot Valdresflye. Tom Atles økt kan du se HER.

På tross av at vi var ganske heldige med været så har vi allievel fått erfare hvor fort været skifter, og hvor stor temperaturforskjell det er i den norske fjellheimen. Vi har kjørt en del i alpene og Dolomittene, men temperaturforskjellene her på berget er nok mer betydelige.

Nå venter det to uker med noe mindr mengde med trening, og noe mer blanding av lav og høyintensitetsøkter før det braker løs.

Marianne på vei opp mot Juvasshytta.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar